Kindermassage

We zijn allemaal druk en we staan niet goed stil bij de gevolgen hiervan. Steeds meer kinderen hebben last van spanning, stress en klachten als hoofdpijn, buikpijn, heftige emoties. Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Met name gevoelige/ hoogsensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Kindermassage kan kinderen helpen te ontspannen.

Als ontspanningscoach ben ik opgeleid tot kindermasseur en mag ik workshops aanbieden aan ouders. Tijdens deze 2-delige workshop, waar je samen met je zoon/dochter aan deel neemt, krijg jij alle technieken geleerd om thuis uit te voeren. Dit omdat massage het beste resultaat bied wanneer je het vaker herhaalt. Na afloop van de workshops kun je dit! De 2-delige workshop versterkt de band tussen ouder en kind & is een mooi quality-time momentje!

Inhoud van de training

In 2 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur kom jij samen met je zoon of dochter (leeftijd 6-12 jaar) naar deze workshop. We gaan praktisch aan de slag, de ochtenden zijn relaxed en ontspannen ingevuld. Je leert:
– Welke massage past het beste bij mijn zoon/dochter?
– Algemene kennis omtrent kindermassage
– Hoofdmassage
– Rugmassage
– Arm/handmassage
– Been/voetmassage

Investering

€ 125,00 per ouder en kind, inclusief:
– Ranja/thee/lekkers
– Reader met uitgebreide informatie en stappenplannen
– Flesje massageolie, speciaal voor kinderen en allergievrij

Geplande bijeenkomsten

16 & 30  januari 2019
15.00 - 17.30 uur

Wil jij graag met een bekende de workshop volgen?
Neem dan contact op zodat we een privéworkshop in overleg plannen.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Andere bijeenkomsten voor kinderen

Advies & Coaching
Soms heeft een kind, of heb jij als opvoeder, een vraag voor coaching om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Mindsettraining
Gaat jouw zoon/dochter uitdagingen uit de weg? Geef het liever op bij tegenslagen? Of wil het graag de beste zijn? Tijdens 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag om te werken aan een groeimindset

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer werken we in een klein groepje op een informatieve, creatieve of spelenderwijze manier aan een bepaald thema. We genieten van een heerlijk theekransje (thee/ranja/lekkers) en hebben een leuk moment voor onszelf! 

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief