Mindsettraining

Ga jij uitdagingen liever uit de weg? Heb je motivatieproblemen? Geef je liever op bij tegenslagen, problemen of onvoldoendes? Voel jij je dom als je hard moet werken om iets onder de knie te krijgen? Wil je graag de beste zijn en houd je niet van kritiek? Of vind jij het moeilijk negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten?
Dan wordt je waarschijnlijk belemmerd door een ‘vaste mindset’ en is deze training iets voor jou!

Mindset is de manier hoe je denkt over je intelligentie, je talenten en kwaliteiten. Een ‘vaste mindset’ kan ontwikkeling belemmeren, terwijl een ‘groei mindset’ zorgt voor doorzettingsvermogen en motivatie. Door een ‘groei mindset’ wordt leren en ontwikkelen (weer) leuk, het is daarmee tevens de basis van talentontwikkeling.

Inhoud van de training

De training bestaat uit 7 coachbijeenkomsten van 1 uur. Kinderen leren door middel van afwisselende en creatieve opdrachten hoe je uitdagingen aangaat, hoe je kunt leren uit falen en hoe je doorzettingsvermogen kan groeien. Er wordt gebruik gemaakt van het werkboek “Mindset” van het Talentenlab. Daarnaast ontvangen ouders/verzorgers gratis schriftelijke informatie en tips over een groeimindset. Voorafgaand aan de training wordt een intakeformulier toegestuurd om de coaching zo goed mogelijk aan te laten sluiten op het leerproces van de kinderen.

Een meerwaarde voor alle kinderen (en hun ouders)! Extra interessant voor:
– kinderen die last hebben van (faal)angst
– kinderen die een boost op het gebied van zelfvertrouwen kunnen gebruiken
– kinderen met hoogbegaafdheid
– kinderen met hoog sensitiviteit
Als Pedagoog werk ik in kleine groepjes om kinderen de aandacht te geven die zij verdienen en het maximale resultaat te behalen.

Investering

€ 175,00 per persoon inclusief:
– 7 bijeenkomsten á 1 uur,
– uitgebreid werkboek,
– drinken per bijeenkomst.
– GRATIS basisinformatie en tips voor ouders + overdracht.

Geplande bijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Andere bijeenkomsten voor kinderen

Advies & Coaching
Soms heeft een kind, of heb jij als opvoeder, een vraag voor coaching om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Mindsettraining
Gaat jouw zoon/dochter uitdagingen uit de weg? Geef het liever op bij tegenslagen? Of wil het graag de beste zijn? Tijdens 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag om te werken aan een groeimindset

Lees meer over deze training…

Kindermassage
Heeft jouw zoon/dochter soms ook last van spanning, hoofdpijn, buikpijn of de drukte van alledag? Dan kan het erg fijn zijn om samen kindermassage te ontdekken!  Natuurlijk kan het ook gewoon leuk zijn om samen te komen ontspannen en qualitytime te hebben.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief