Kindermassage

We zijn allemaal druk en we staan niet goed stil bij de gevolgen hiervan. Steeds meer kinderen hebben last van spanning, stress en klachten als hoofdpijn, buikpijn, heftige emoties. Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Met name gevoelige/ hoogsensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Kindermassage kan kinderen helpen te ontspannen.

Als ontspanningscoach ben ik opgeleid tot kindermasseur en mag ik workshops aanbieden aan ouders. Tijdens deze 2-delige workshop, waar je samen met je zoon/dochter aan deel neemt, krijg jij alle technieken geleerd om thuis uit te voeren. Dit omdat massage het beste resultaat bied wanneer je het vaker herhaalt. Na afloop van de workshops kun je dit! De 2-delige workshop versterkt de band tussen ouder en kind & is een mooi quality-time momentje!

Inhoud van de training

In 2 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur kom jij samen met je zoon of dochter (leeftijd 6-12 jaar) naar deze workshop. We gaan praktisch aan de slag, de ochtenden zijn relaxed en ontspannen ingevuld. Je leert:
– Welke massage past het beste bij mijn zoon/dochter?
– Algemene kennis omtrent kindermassage
– Hoofdmassage
– Rugmassage
– Arm/handmassage
– Been/voetmassage

Investering

€ 125,00 per ouder en kind, inclusief:
– Ranja/thee/lekkers
– Reader met uitgebreide informatie en stappenplannen
– Flesje massageolie, speciaal voor kinderen en allergievrij

Geplande bijeenkomsten

2-delige workshop
16 & 30 januari 2019 
15.00 - 17.30 uur

Wil jij graag met een bekende de workshop volgen?
Neem dan contact op zodat we een privéworkshop in overleg plannen.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Tip: vanaf 2 ouders en kinderen organiseer ik deze workshop ook op data in overleg. Dus heb jij een vriendin, buurvrouw, collega of
familielid die deze workshop ook wil volgen? Neem dan samen contact op!

Andere bijeenkomsten voor opvoeders

Advies & Coaching
Soms heeft een kind, of heb jij als opvoeder, een vraag voor coaching om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

SOS, kinderen en emotie
Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen stellen aan gedrag. Maar laat dat nu precies zo lastig zijn.  Leer meer over emoties bij kinderen en hoe jij hen zo goed mogelijk bij deze ontwikkeling kunt begeleiden.

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als opvoeder van harte uitgenodigd eens aan te sluiten  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis te gaan!

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief