Ontspannen opvoeden

In de huidige maatschappij is het steeds drukker en wordt er steeds meer van kinderen verwacht. Iedereen herkent wel de volle agenda’s en verwachtingen die gesteld worden. Daarnaast zijn er verschillende kinderen die last hebben van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn of slecht slapen. Als opvoeder kun je er soms je vinger niet op leggen. De drukke agenda’s en daarbij komende gedachten zorgen dat kinderen sneller last hebben van een vol hoofd. Er is minder ruimte voor nieuwe dingen, en de dagelijkse taken kunnen moeite kosten. Overprikkeling, stress en spanning liggen op de loer. Hoe kunnen we kinderen leren om tot rust en ontspanning te komen? En welke bijdrage kun jij als opvoeder leveren?

Deze 3-delige workshop bied je diverse handvatten om thuis of op het werk verder te kunnen, en is geschikt voor ouders en professionals met kinderen in de leeftijd 0 – 12 jaar.  Vanaf basisschoolleeftijd kun je kinderen diverse tips en activiteiten leren m.b.t. ontspanning, in de jaren van het jonge kind (0-4 jaar) is jouw rol als opvoeder belangrijk. Dankzij de kleine groepen is er ruimte voor het delen van ervaringen.

Inhoud van de training

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar ontspanning bij kinderen en jouw rol als opvoeder. Tijdens de avonden staan de volgende thema’s centraal:
– overprikkeling en volle hoofden
– stress
– (ont)spanning

Je ontvangt kennis en praktische tips om een ontspannen opvoeding en ontwikkeling voor kinderen te realiseren. Kinderen leren dankzij jou: goed voor zichzelf te zorgen, taken uit te voeren en nieuwe uitdagingen aan te gaan om zichzelf te ontwikkelen.

Investering

De kosten bedragen € 95 per persoon. De prijs per persoon is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en uitgebreide reader met de besproken informatie.

Geplande bijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Andere bijeenkomsten voor opvoeders

Advies & Coaching
Soms heb je als opvoeder een vraag over de ontwikkeling of opvoeding van je kind(eren). Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als opvoeder van harte uitgenodigd eens aan te sluiten  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis te gaan!

Lees meer over deze training…

SOS, kinderen en emoties
Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen stellen aan gedrag. Maar laat dat nu precies zo lastig zijn.  Leer meer over emoties bij kinderen en hoe jij hen zo goed mogelijk bij deze ontwikkeling kunt begeleiden.

Lees meer over deze training…

Kindermassage
Heeft jouw zoon/dochter soms ook last van spanning, hoofdpijn, buikpijn of de drukte van alledag? Dan kan het erg fijn zijn om samen kindermassage te ontdekken!  Natuurlijk kan het ook gewoon leuk zijn om samen te komen ontspannen en qualitytime te hebben.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief