SOS, kinderen en emoties.

“Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag.”
Dat is het motto van de workshop, training en introductiebijeenkomst ‘SOS, Kinderen en emoties’.

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

Maar hoe?… In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen. Op deze manier is er ruimte voor het delen van ervaringen en bespreken van persoonlijke vragen.

Inhoud van de training

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

Investering

De kosten bedragen € 95 per persoon. De prijs is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en 1x “De gids over emoties bij kids” t.w.v. € 9,95.

Geplande bijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Online programma

Wil jij liever online leren? Thuis vanachter de computer of tablet op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Speciaal hiervoor is het online programma ‘Emoties? Poeh! 8 lessen over opvoeden in verbinding’.

Vanaf begin 2016 heb ik al ruim 200 ouders en professionals mogen inspireren met de workshops en trainingen over kinderen en emoties. Ik krijg hier zeer veel positieve reacties op. Mensen die alleen al na de introductieworkshop merken dat er iets veranderd is, doordat ze meer inzicht hebben gekregen in de emoties van hun kinderen. Voor de ouders die geen tijd hebben voor een live workshop, zich daar misschien (nog) niet prettig bij voelen, of alle informatie uit de workshop (en meer) nog eens terug willen luisteren is er dit online programma!

In 8 lessen en 3 bonuslessen leer jij álles over omgaan met emoties van kinderen. Je krijgt duidelijke uitleg middels videolessen en werkboeken met alle info én opdrachten, zodat je kunt leren op jouw manier. Door te zien, te luisteren, te lezen en/of te doen!

In 8 lessen begrijp jij eindelijk de buien van je kind, snap je zijn emoties én weet je hoe je ermee om kunt gaan op zo’n manier dat je hem/haar en jezelf helpt in plaats van dat situaties telkens escaleren.

Je krijgt toegang tot dit programma voor een half jaar. Zo heb jij alle tijd om op je gemak (of misschien wil je wel heel snel; ook dat kan) de lessen te bekijken/beluisteren en aan de slag te gaan. 

Meer informatie en aanmelden om direct aan de slag te gaan? Klik dan hier! Veel succes!

Andere bijeenkomsten voor opvoeders

Advies & Coaching
Soms heb je als opvoeder een vraag over de ontwikkeling of opvoeding van je kind(eren). Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als opvoeder van harte uitgenodigd eens aan te sluiten  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis te gaan!

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Kindermassage
Heeft jouw zoon/dochter soms ook last van spanning, hoofdpijn, buikpijn of de drukte van alledag? Dan kan het erg fijn zijn om samen kindermassage te ontdekken!  Natuurlijk kan het ook gewoon leuk zijn om samen te komen ontspannen en qualitytime te hebben.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief