SOS, kinderen en emoties.

“Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag.”
Dat is het motto van de workshop, training en introductiebijeenkomst ‘SOS, Kinderen en emoties’.

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

Maar hoe?… In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen. Op deze manier is er ruimte voor het delen van ervaringen en bespreken van persoonlijke vragen.

Inhoud van de training

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

Investering

De kosten bedragen € 95 per persoon. De prijs is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en 1x “De gids over emoties bij kids” t.w.v. € 9,95.

Geplande bijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button.

Online programma

ONLINE OUDERCURSUS EMOTIES? POEH!

Kan of wil je door omstandigheden niet deelnemen aan een live workshop in een groep? Of vindt jij het prettig om het in je eigen tempo te doen en informatie vaker terug te kunnen luisteren? Dan is er voor jou dit online programma waarin je in je eigen tempo én op een moment dat het jóu uitkomt de workshop kunt volgen vanachter de computer, tablet of telefoon.

Elke les bevat een werkboek dat je kunt downloaden, zodat je de informatie ook na afloop nog ter beschikking hebt. Daarnaast bevatten de diverse modules nog vele extra’s zoals video’s, verhalen, werkbladen en tips om te downloaden.

In 8 modules leer jij álles over omgaan met de emoties van je kind. Je krijgt duidelijke uitleg middels videolessen en werkboeken met informatie en opdrachten, zodat je kunt leren op jouw manier. Door te zien, te luisteren, te lezen en/of te doen!

INVESTERING

€ 147,- Je krijgt hierbij 4 maanden toegang tot de cursus. Doordat je de werkboeken waarin alle theorie en opdrachten staan kunt downloaden heb je er je hele leven plezier van!

Daarnaast krijg je exclusief toegang tot een besloten Facebookgroep van SOS kinderen en emoties. Hier kun je levenslang terecht met al jouw vragen rondom de emoties en het gedrag van jouw kind. Hiermee heb je toegang tot tientallen experts met diverse expertises, allemaal geschoold in de SOS methodiek.

Wil jij aanmelden om direct aan de slag te gaan? Klik dan hier! Veel plezier en succes!

Andere bijeenkomsten voor opvoeders

Advies & Coaching
Soms heb je als opvoeder een vraag over de ontwikkeling of opvoeding van je kind(eren). Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als opvoeder van harte uitgenodigd eens aan te sluiten  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis te gaan!

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Kindermassage
Heeft jouw zoon/dochter soms ook last van spanning, hoofdpijn, buikpijn of de drukte van alledag? Dan kan het erg fijn zijn om samen kindermassage te ontdekken!  Natuurlijk kan het ook gewoon leuk zijn om samen te komen ontspannen en qualitytime te hebben.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief