OOW

aanbod voor ouders en verzorgers

coachingspraktijk-oow-advies-coaching

Advies/coaching

Soms heb je een vraag over de ontwikkeling van je kind of over de opvoeding. Je loopt ergens tegenaan, je hebt van alles geprobeerd maar komt er gewoonweg niet goed uit. Je wilt graag advies van een ander/ deskundige ontvangen. Hiervoor zit je bij Coachingspraktijk OOW aan het juiste adres. Het hoeft absoluut niet iets groots te zijn om eens samen te sparren over de situatie en wat je mogelijk zou kunnen doen.

Gedrag en behoefte in kaart

Gedrag en behoefte in kaart is een unieke manier om meer inzicht te verkrijgen in het gedrag van je kind. Want…. gedrag wil niet opgelost maar begrepen worden!

Roepen bepaalde gedragingen vragen op en wil je begrijpen waar dit vandaan komt en hoe je ermee om kunt gaan?

Babybehoefte in kaart

‘Wat is de handleiding van mijn baby?’ Een vraag die regelmatig voorbij komt. Na de begeleiding van verloskundigen, kraamverzorging en later het consultatiebureau, blijft het soms een zoektocht naar de behoefte van de baby. Als we het bekijken vanuit de start van de baby (conceptie, zwangerschap, geboorte), krijgen we in beeld welke behoeftes de baby heeft en kun je concreet kijken wat je hier mee kan doen. Want… een goede start is van levensbelang!

coachingspraktijk-oow-advies-coaching

Cursus ‘Welkom baby’

Tijdens de zwangerschap ga je regelmatig voor controle naar een verloskundige en na de bevalling heb je de keuze voor kraamzorg. Optimale begeleiding voor moeder en baby. En dan…… De kraamweek ‘vliegt’ voorbij en ineens sta je er ‘alleen’ voor. De handleiding van kindje is niet mee ‘geboren’. Hoe kom je erachter wat je baby nodig heeft? Hoe belangrijk is de eerste tijd voor de verbinding met je baby? En wat kan je verwachten in de eerste periode na de geboorte?

coachingspraktijk-oow-sos-kinderen-emoties

SOS kinderen en emoties

“Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen stellen aan gedrag.”

Dat is het motto van de workshops ‘SOS, Kinderen en emoties’. Zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren)? De workshops van SOS kinderen en emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch.

Themabijeenkomsten

Ik bied verschillende themabijeenkomsten aan voor ouders en verzorgers. Tijdens deze bijeenkomst staat een doelgroep óf een thema centraal. Afhankelijk van de doelgroep en het thema is dit moment informatief, creatief of gaan we spelenderwijs aan de slag. Ondertussen is er voor jou als deelnemer genoeg tijd om anderen te ontmoeten.