Advies en Coaching

Over
Soms heb je een vraag over de ontwikkeling van je kind of over de opvoeding. Je loopt ergens tegenaan, je hebt van alles geprobeerd maar komt er gewoonweg niet goed uit. Je wilt graag advies van een ander/ deskundige ontvangen. Hiervoor zit je bij Coachingspraktijk OOW aan het juiste adres. Het hoeft absoluut niet iets groots te zijn om eens samen te sparren over de situatie en wat je mogelijk zou kunnen doen.

We bespreken je vraag (of zorg) en in één of enkele gesprekken wordt je een advies op maat aangeboden. Tijdens pedagogische advisering richten we ons op jouw specifieke vraag en is het doel je handvatten te bieden om weer verder te kunnen. Daarmee stimuleer je jouw kind in zijn ontwikkeling en wordt jouw draagkracht als opvoeder vergroot. We geloven in jouw kracht en gaan uit van jouw kwaliteiten! Deze vorm van coaching is persoonlijk, uniek en biedt je voorlichting met concrete tips.
Wanneer blijkt dat de vraag niet passend is voor de begeleiding en coaching die OOW biedt, zal ik je verder op weg helpen naar een geschikte organisatie of hulpaanbieder.

Investering
Investering
€ 75 per keer, inclusief:
  • digitale vragenlijst/intake,
  • persoonlijke afspraak a 60 minuten
  • verslaglegging
Exclusief BTW en reiskosten. Voor meerdere adviesgesprekken en/of coachtraject wordt een offerte op maat opgesteld.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op!