Aanbod voor organisaties.

Speciaal voor organisaties bied ik pedagogische coaching, diverse themabijeenkomsten en (incompany) trainingen. Als pedagoog heb ik tijdens mijn opleiding een verdieping gevolgd in het trainen en coachen van professionals binnen organisaties. Vanaf 2012 ben ik hiermee actief in de praktijk en werk ik graag samen met organisaties om het aanbod op maat af te kunnen stemmen. Kijk eens verder bij de themabijeenkomsten en incompany trainingen voor meer informatie. Wist u dat ik ook bijeenkomsten en trainingen op maat ontwerp? Staat uw onderwerp er niet tussen, neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Themabijeenkomsten

De themabijeenkomsten van OOW zijn uitermate geschikt voor de invulling van uw ouderavond en teamscholing. Tot in de puntjes wordt het thema voor u geregeld; van uitnodiging tot thematafel en hand-out voor de deelnemers.

Lees meer…

Incompany training

Wilt u met het hele team een (geaccrediteerde) training volgen? Dan bent u bij OOW aan het juiste adres. Ook gastlessen binnen pedagogische MBO/HBO opleidingen behoren tot de mogelijkheden!

Lees meer…

wendy Coppelmans

Vanuit mijn passie en plezierĀ  is Coachingspraktijk OOW ontstaan.

wendy Coppelmans

Vanuit mijn passie en plezierĀ  is Coachings-praktijk OOW ontstaan.

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief