Over OOW

Wendy Coppelmans

Mijn naam is Wendy Coppelmans (1988), pedagoog en trotse eigenaresse van Coachingspraktijk OOW. Vanuit het plezier dat ik ervaar in het bieden van advies, coaching en training is in 2016 Coachingpraktijk OOW ontstaan. Vanaf dag 1  had ik niet durven dromen dat mijn praktijk zo snel zou groeien. Via mond-tot-mondreclame komen diverse deelnemers bij mij terecht. Met klanten, inmiddels verspreid over het hele land (en zelfs België), bied ik een breed scala aan diverse pedagogische ondersteuning en bijeenkomsten aan.

In 2008 ben ik mijn carrière rondom ontwikkeling en opvoeding begonnen. Ik werk, en heb gewerkt, voor diverse organisaties binnen de kinder- en jeugdzorg. Zowel als specialistisch medewerkster in de kinderopvang, als in de functie thuisbegeleider voor kinderen en jongeren met autisme, ADHD, angststoornissen en schoolweigering. Op het moment ben ik naast mijn praktijk werkzaam als pedagogisch coach in de kinderopvang. De combinatie tussen werken in loondienst en als zelfstandige vullen elkaar perfect aan. Het laat mij als professional steeds verder groeien in mijn professionele identiteit. Vanuit mijn passie ben ik aan het werk en deel ik met liefde mijn ervaringen en handreikingen aan jou. Ik geloof in samenwerking en de kracht van ieder individu: “samen weet je meer dan alleen”. Mijn uitgangspunt is dan ook: krachten bundelen, ideeën en ervaringen uitwisselen.

Ik geloof in samenwerking en de kracht van ieder individu: “samen weet je meer dan alleen”.
Mijn uitgangspunt is dan ook: krachten bundelen, ideeën en ervaringen uitwisselen.

Ik vind het belangrijk dat je jezelf mag zijn en jij de aandacht krijgt die je verdient. Op een natuurlijke wijze weet ik anderen te inspireren en motiveren. Dankzij mijn werk en uitdagingen die ik ben aangegaan heb ik goedgevulde rugzak met kennis en ervaring!

Wil jij komen ervaren hoe fijn het is om te groeien in thema’s rondom opvoeding en ontwikkeling? Dan nodig ik je van harte uit mijn website eens verder te bekijken en/of contact op te nemen voor meer informatie óf een persoonlijke kennismaking!