Pedagogische coaching

Op zoek naar een gekwalificeerde pedagogisch beleidsmedewerker/ –coach
voor jullie organisatie en/of voor de coaching van jullie eigen pedagogisch
beleidsmedewerker/ – coach? 
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Het is mijn passie om individuen en groepen te begeleiden om het beste uit
zichzelf en de organisatie te halen. 
Ik investeer in het opbouwen van een
vertrouwensband met de pedagogisch medewerker. Onderling vertrouwen is
namelijk het fundament 
van coaching en een belangrijke voorwaarde voor het
slagen van de coaching.

Naast dat ik gekwalificeerd ben voor de functie pedagogisch beleidsmedewerker/
– coach, sta ik geregistreerd in het Personenregister Kinderopvang.

Inhoud

Sinds de invoering van de Wet IKK ben je als kinderopvangorganisatie verplicht om een bepaald aantal uur jaarlijks in te zetten aan pedagogische coaching. De pedagogisch beleidsmedewerker/ – coach houdt zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van het pedagogisch beleid. Daarnaast zorgt de coach voor het verbeteren van de pedagogische kwaliteit van de werkzaamheden en professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. De kwaliteit van de pedagogisch medewerkers is belangrijk. De coach begeleidt en traint de medewerker(s) bij de dagelijkse praktijkwerkzaamheden. Op de site van de overheid kun je in de brochure meer informatie vinden omtrent de functie inhoud.

Coaching voor de organisatie

Niet iedere organisatie heeft de mogelijkheid om een pedagogisch beleidsmedewerker/ – coach in dienst te nemen. Het inhuren van een gekwalificeerde ZZP-er is daar een oplossing voor. Organisaties kunnen via de volgende site berekenen hoeveel uur zij minimaal in dienen te zetten aan coaching.
Let op: iedere pedagogisch medewerker dient jaarlijks individuele coaching te ontvangen, ook tijdelijke en flexibele medewerkers.

Coaching aan de pedagogisch coach van de organisatie

Verschillende organisaties beschikken zelf over een pedagogisch beleidsmedewerker/ – coach. Wanneer deze persoon ook zelf werkzaam is op de groep,
dient hij/zij eveneens coaching te ontvangen. De coaching van jullie eigen medewerker/ coach kan ik verzorgen.

Interesse

Wil je meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 06-45164605.

Andere bijeenkomsten voor professionals

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer werken we in een klein groepje op een informatieve, creatieve of spelenderwijze manier aan een bepaald thema. We genieten van een heerlijk theekransje (thee/ranja/lekkers) en hebben een leuk moment voor onszelf!

Lees meer over deze training…

SOS kinderen en emoties
Je zoon van 10 jaar is het liefste de hele dag aan het gamen of skypen. Jij wilt graag dat hij meer buiten gaat spelen en met vrienden afspreekt. Je zoon daarentegen heeft daar helemaal geen zin in en zegt dat hij zijn vrienden wel via skype spreekt. Iedere keer is er boosheid op het moment dat jij zegt dat de computer uit moet. Graag wil je weten hoe je met je zoon afspraken kunt maken om zijn computergedrag.

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Werken met baby’s
Een praktische training voor iedereen die baby’s de best mogelijke opvang wil bieden! Deze training is geaccrediteerd en voldoet aan de eisen van de wet IKK.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief