Onze privacy statement

  1. Privacy statement

    Coachingspraktijk OOW, gevestigd aan Bonkelaer 1 5447 BP Rijkevoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:
    www.coachingspraktijkoow.nl
    Bonkelaer 1
    5447 BP Rijkevoort
    +31645164605

    Wendy Coppelmans is de Functionaris Gegevensbescherming van Coachingspraktijk OOW zij is te bereiken via wendy@coachingspraktijkoow.nl

    Persoonsgegevens die wij verwerken
    Coachingspraktijk OOW verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    – Voor- en achternaam
    – Adresgegevens
    – Telefoonnummer
    – E-mailadres
    – Bankrekeningnummer

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
    Coachingspraktijk OOW verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    – Het afhandelen van uw betaling
    – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
    – U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    – Om goederen en diensten bij u af te leveren
    – Coachingspraktijk OOW verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
    Coachingspraktijk OOW bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar voor persoongegevens, dat wil zeggen personalia, adres en telefoonnumer. Met als reden eventuele wijzigingen van aangeschafte producten/diensten te kunnen communiceren, nazenden van eventueel gewijzigde (digitale)producten/diensten en/of nieuws/berichtgeving te kunnen doorgeven. Voor alle verzonden facturen die worden verstuurd vanuit Coachingspraktijk OOW geldt een bewaartermijn van 7 jaar, verplicht vanwege de fiscale bewaarplicht.

    Delen van persoonsgegevens met derden
    Coachingspraktijk OOW verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Coachingspraktijk OOW blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Coachingspraktijk OOW gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. 

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Coachingspraktijk OOW en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar wendy@coachingspraktijkoow.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Coachingspraktijk OOW wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
    Coachingspraktijk OOW neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via wendy@coachingspraktijkoow.nl. Coachingspraktijk OOW heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:
    – Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

    Wijzigingen privacyverklaring
    Coachingspraktijk OOW behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Coaching voor:
Kinderen
Opvoeders
Professionals
Organisaties

Volg ons ook op:
Facebook & LinkedIn

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden