Advies en Coaching

Over
Als professionele opvoeder heb je soms een vraag rondom de ontwikkeling van een kind of opvoedsituatie. Vaak kun je, wanneer je binnen het onderwijs of kinderopvang werkt, op je eigen werkplek al terecht voor overleg of intervisie. Echter, soms wil je graag iemand ‘van buiten’, die met je meedenkt. Enerzijds kan dit zijn omdat diegene de situatie niet kent en vanuit kennis en ervaring je ondersteunt. Anderzijds sta je vrij om een persoonlijke groei te maken op de plaats waar jij dat wilt. Daarnaast is het zo dat niet iedereen deze mogelijkheid tot overleg of intervisie heeft, bijvoorbeeld een gastouder. Het is dan toch wel eens fijn om met een ander te overleggen en advies in te winnen.

Tijdens een pedagogisch adviesgesprek richten we ons op jouw vraag/casus. We gaan de vraag (het probleem) verhelderen en maken vervolgens een plan van aanpak. In één of enkele gesprekken streven we ernaar om je als professionele opvoeder antwoord te laten vinden op de opvoedvraag, ondersteuning en voorlichting te geven. Het uitgangspunt is om het vertrouwen in jezelf en de draagkracht te vergroten.
Een coachingstraject voor een persoonlijke leervraag is voor pedagogisch professionals ook mogelijk. Samen werken we aan je deskundigheid en zetten we jouw talenten in zijn kracht!

We bespreken je vraag (of zorg) en in één of enkele gesprekken wordt je een advies op maat aangeboden. Tijdens pedagogische advisering richten we ons op jouw specifieke vraag en is het doel je handvatten te bieden om weer verder te kunnen. Daarmee stimuleer je jouw kind in zijn ontwikkeling en wordt jouw draagkracht als opvoeder vergroot. We geloven in jouw kracht en gaan uit van jouw kwaliteiten! Deze vorm van coaching is persoonlijk, uniek en biedt je voorlichting met concrete tips.
Wanneer blijkt dat de vraag niet passend is voor de begeleiding en coaching die OOW biedt, zal ik je verder op weg helpen naar een geschikte organisatie of hulpaanbieder.

Investering

€ 75 per keer,
inclusief:

  • digitale vragenlijst/intake
  • persoonlijke afspraak á 60 minuten
    verslaglegging
  • Exclusief BTW en reiskosten.

Voor meerdere adviesgesprekken en/of coachtraject wordt een offerte op maat opgesteld.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op!