Momentje OOW

Een ‘Momentje OOW’ staat voor: een Momentje Ontwikkelen en Opvoeden met Wendy.
Tijdens deze bijeenkomst staat een doelgroep óf een thema centraal.  Als pedagoog bied ik een bijeenkomst met professionele coaching of training. Afhankelijk van de doelgroep en het thema is dit moment informatief, creatief of gaan we spelenderwijs aan de slag.  Ondertussen is er voor jou als deelnemer genoeg tijd om anderen te ontmoeten. Door de ongedwongen sfeer kun je met de andere deelnemers in gesprek, en praten over wat je bezig houdt. Op deze manier kun je delen en leren van elkaar. Het is voor iedereen belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en écht aandacht te krijgen. Dit is dan ook mijn intentie tijdens de bijeenkomsten, om dit te waarborgen werk ik  in kleine groepen. 

Momentjes OOW

Geplande bijeenkomsten

Voorjaar 2023:
- 28 januari | 9.30 - 16.30

 

Inschrijven?

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje? Meld je dan z.s.m. aan, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol). Inschrijven kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Andere bijeenkomsten voor kinderen

Advies & Coaching
Soms heeft een kind, of heb jij als opvoeder, een vraag voor coaching om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Mindsettraining
Gaat jouw zoon/dochter uitdagingen uit de weg? Geef het liever op bij tegenslagen? Of wil het graag de beste zijn? Tijdens 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag om te werken aan een groeimindset

Lees meer over deze training…

Kindermassage
Heeft jouw zoon/dochter soms ook last van spanning, hoofdpijn, buikpijn of de drukte van alledag? Dan kan het erg fijn zijn om samen kindermassage te ontdekken!  Natuurlijk kan het ook gewoon leuk zijn om samen te komen ontspannen en qualitytime te hebben.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief