SOS, kinderen en emoties.

Basistraining “SOS!? Kinderen en emoties” – voor iedereen die met kinderen en ouders werkt.

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Het kind zou zich zo veel beter kunnen ontwikkelen als het weet dat jij hem of haar begrijpt. Inzicht in emoties en er op een effectieve manier op reageren, maakt het verschil.

De tweedaagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

Ik verzorg deze training zowel op basis van open inschrijving, als op in-company basis.

 

Geplande bijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland.

Inschrijven?

Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijffomulier van SOS Kinderen en emoties (klik daarbij op de juiste data voor de training bij mij op locatie) of stuur mij een mail.

Andere bijeenkomsten voor professionals

Advies & Coaching
Soms heb je als opvoeder een vraag over de ontwikkeling of opvoeding van je kind(eren). Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als opvoeder van harte uitgenodigd eens aan te sluiten  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis te gaan!

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Werken met baby’s
Een praktische traning voor iedereen die baby’s de best mogelijke opvang wil bieden! Deze training is geaccrediteerd en voldoet aan de eisen van de wet IKK.

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief