Werken met baby’s

Werken met baby’s is een training voor iedereen die baby’s de best mogelijke opvang wil bieden!”

Vanaf 2025 moeten volgens de wet IKK alle beroepskrachten die met 0-jarigen werken, een diploma, certificaat of cijferlijst hebben. Deze training voldoet aan de criteria van de wet IKK. De training ‘werken met baby‘s’ is voor organisaties op basis van in-company te boeken. Daarnaast zijn er pedagogisch professionals die zelf deze training kunnen volgen.

Inhoud van de training

Tijdens de training staan de volgende onderwerpen centraal:
• Visie op baby’s en babyopvang
• Het bieden van emotionele ondersteuning
• Respect voor autonomie
• Structuur en continuïteit
• Zeggen wat je doet, benoemen wat je ziet
• Ontwikkelingsstimulering en het begeleiden van interacties
• Een veilige en uitdagende speelomgeving creëren
• Samenwerken met ouders en collega’s: uitwisselen en afstemmen.

De training is opgebouwd volgens de principes van ‘ervarend leren’. Je ontvangt als deelnemer theorie en gaat daar mee oefenen. De afwisselende werkvormen vragen om een actieve inzet. Je dient als deelnemer voor elke bijeenkomst huiswerkopdrachten maken. Na de training weet je als deelnemer wat belangrijk is in de opvang van baby’s en beschik je over vaardigheden om de kwaliteit van de babyopvang op de groep te verbeteren.

Investering

Deelname aan deze 3-daagse training bedraagt € 495,00 per persoon.
De prijs is inclusief: boek ‘werken met baby’s in een groep’, persoonlijke werkmap, officieel certificaat bij volledige aanwezigheid en het uitvoeren van opdrachten, verzorging: goede locatie met koffie/thee (en evt. lunch).

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Locatie

Trainingslocatie Coachingspraktijk OOW binnen gemeente Land van Cuijk.

Geplande trainingen

Voorjaar 2023:
- Zaterdag 14 januari
- Zaterdag 11 februari
- Zaterdag 11 maart
Allen van 10.00 - 16.00

Inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor een geplande training? Via onderstaande button komt u op onze agenda pagina, waar u zich kunt inschrijven.

Andere bijeenkomsten voor professionals

Advies & Coaching
Soms heeft een kind, of heb jij als opvoeder, een vraag voor coaching om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Bij Coachingspraktijk OOW ben je hiervoor aan het juiste adres!

Lees meer over deze training…

Momentje OOW
In een ongedwongen sfeer staat deze bijeenkomst een doelgroep of thema centraal! Jij bent als professional van harte uitgenodigd eens aan te sluiten,  om ervaringen te delen en met inspiratie/tips naar huis of het werk te gaan!

Lees meer over deze training…

SOS, kinderen en emoties
Wil jij meer leren over emoties bij kinderen en hoe jij hen zo goed mogelijk bij deze ontwikkeling kunt begeleiden? Dan is deze training wat voor jou! Met een accreditatie bij het SKJ en Registerplein wordt hij als succesvol beoordeeld.

Lees meer over deze training…

Ontspannen opvoeden
In de huidige maatschappij wordt het steeds drukker. Onze agenda’s worden voller en de verwachtingen liggen hoog. Hoe zorgen we ervoor dat het kind niet overprikkeld raakt en wij een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen opvoeding?

Lees meer over deze training…

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief