Voor wie: ouders/verzorgers en pedagogisch professionals
Wanneer: woensdag 26 juni 2024
Tijd: 9.00 tot 11.30 uur 
Locatie: Beugen (Noord Brabant)

Aanmelden

  • Wanneer wordt een kind zindelijk?
  • Hoe verloopt de zindelijkheidsontwikkeling?
  • Op welke manier kan ik als opvoeder het kind begeleiden?
  • En hoe kan ik als professional ouders ondersteunen?

Zindelijkheid is één van de belangrijkste ontwikkelingsopgaven voor kinderen, en een belangrijke opvoedingstaak voor volwassenen. Een nieuwe mijlpaal ontstaat! Sla de handen ineen, bereid je voor en ga samen met het kind op weg naar zindelijkheid. De cursus beslaat één dagdeel en de investering bedraagt € 47,00 per persoon. Dit bedrag omvat een hand-out en uiteraard zijn koffie/thee/water inbegrepen. Indien je deelneemt met je partner, zijn de kosten € 67,00 per koppel, en ontvang je eenmaal de hand-out.

“De duidelijke tips en adviezen werkte al erg snel. Het is zeer interessant om deze bijeenkomsten rondom zindelijkheid te volgen!”

“Wauw… super dankbaar, we kunnen zeker iets met de ontvangen tips en adviezen. Inmiddels is mijn zoontje helemaal zindelijk, hij kan nu ook echt zélf naar de wc. Een aanrader.”

“Leuk om nog meer te weten te komen over zindelijkheid, iets wat je niet leert in een opleiding en toch kennis vraagt. Deze bijeenkomst heeft mij handvatten geboden om aan de slag te gaan met kind én ouder!”