Onze werkwijze

Ben je nieuwsgierig naar de aanpak van Coachingspraktijk OOW? Overweeg je of Coachingspraktijk OOW iets voor jou kan betekenen? Hieronder wordt per categorie de werkwijze beschreven, tevens komt de werkwijze kort terug in de algemene voorwaarden van Coachingspraktijk OOW. Wil jij na afloop meer en/of uitgebreidere informatie? Neem dan vrijblijvend contact op

Advies/coaching.
Diverse kinderen, opvoeders en professionals hebben op enig moment behoefte aan een advies en/of coaching. Dit onderdeel van begeleiding start altijd met een pedagogisch adviesgesprek van 1 uur. Soms blijkt dat een eenmalige afspraak voldoende is om je/jullie op weg te helpen. Tijdens het adviesgesprek wordt de vraag uitgebreid besproken en ontvang je een schriftelijk advies op maat. Indien er behoefte is aan meer ondersteuning, verdieping of begeleiding kan na het adviesgesprek ook een coachtraject gestart worden. Voorwaarde van de coaching is dat er een wederzijdse klik en basisvertrouwen is. De werkwijze van het coachtraject zal per situatie verschillen. Er wordt op maat gewerkt om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw/jullie vraag, wensen en behoefte. Tussentijds en na afloop van ieder traject zullen evaluaties gepland worden om de voortgang te bespreken en af te stemmen. Van het traject ontvang je tussentijds of na afloop een verslag.
Bij advies of coaching omtrent kinderen/jongeren tot 18 jaar is er toestemming nodig van beide gezaghebbende opvoeders. Aanmeldingen kunnen gedaan worden via telefoon, mail of website. Na aanmelding ontvang je een intakeformulier, welke je ingevuld retour kunt sturen naar wendy@coachingspraktijkoow.nl. 

Extra: wanneer professionals, zoals bijvoorbeeld gastouders, advies in winnen omtrent een kind dat zij opvang bieden wordt dit anoniem besproken. Er worden geen namen genoemd i.v.m. de wet van privacy. Naast advies over de opvang en/of begeleiding van een kind kan een professional ook een persoonlijke leervraag hebben voor coaching.

In-company trainingen/bijeenkomsten.
Diverse organisaties (zoals gastouderbureaus, kinderopvang en scholen) hebben behoefte aan een in-company bijeenkomst of training. Het in-company aanbod staat op de website vermeld, tevens is het op maat organiseren van een bijeenkomst of training mogelijk. Bij themabijeenkomsten, geschikt als deskundigheidsbevordering of ouderavond, kunt u een aanvraag indienen per telefoon of mail. Ik zal u vrijblijvend meer informatie toe sturen omtrent het betreffende thema. Indien u een bijeenkomst wilt vastleggen kijken we samen naar een geschikte datum. Als de datum bekend is ontvangt u een digitale flyer die u kunt gebruiken ter uitnodiging of PR.
Voor in-company trainingen kunt u een vrijblijvende afspraak plannen om de training  en uw vragen/wensen/behoeften door te spreken. Tijdens deze afspraak neem ik het materiaal mee zodat u een goede indruk krijgt van de in-company training. Daarnaast leg ik u op dat moment ook mijn werkwijze uit. Na afloop ontvangt u een informatiepakket en indien gewenst een offerte. Wanneer u de in-company training wilt boeken voor uw organisatie kijken we samen naar de mogelijkheden qua dagen, tijden en aantal bijeenkomsten. Samen zullen we de training vastleggen volgens de voorwaarden van Coachingspraktijk OOW.

Tip: Gezien de populaire reacties op themabijeenkomsten en trainingen kom ik met regelmaat voor een nieuwe activiteit terug bij eerdere organisaties. Om teleurstelling te voorkomen wordt daarom aangeraden op tijd contact op te nemen zodat een bijeenkomst en/of training ingepland kan worden. Heeft u als organisatie een wens op kort termijn? Natuurlijk mag u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Trainingen/bijeenkomsten individuele deelnemers.
Naast persoonlijk advies en coaching bied ik ook een breed aanbod in bijeenkomsten en trainingen aan. Zowel kinderen, opvoeders als professionals kunnen zich individueel en/of samen met een bekende inschrijven. De agenda van de bijeenkomsten en trainingen zijn te vinden op de site evenals op de Facebookpagina van Coachingspraktijk OOW. De bijeenkomsten en trainingen zijn in groepsverband te volgen, inschrijven kan via telefoon, mail of website. Afhankelijk van de soort bijeenkomst en training wordt dit aanbod georganiseerd in een huiskamersetting of op cursuslocatie.
Vanaf 4 personen kan op aanvraag een bijeenkomst en training georganiseerd worden, voor meer informatie wordt je uitgenodigd contact op te nemen.

wendy Coppelmans

Vanuit mijn passie en plezier  is Coachingspraktijk OOW ontstaan.

Coachingspraktijk OOW
Wendy Coppelmans
t. 06 451 646 05
wendy@coachingspraktijkoow.nl

Coaching voor:
Kinderen
Opvoeders
Professionals
Organisaties

Volg ons ook op:
Facebook & LinkedIn

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden